Το HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) ή αλλιώς Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου, είναι μια προληπτική μέθοδος που σκοπό έχει την εξασφάλιση της ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων και ποτών που παράγει μια επιχείρηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας παραγωγής και διάθεσης. Εκδόθηκε από την επιτροπή του Codex Alimentarius.
Η τεκμηριωμένη εφαρμογή των αρχών του HACCP είναι υποχρεωτική για όλες τις επιχειρήσεις που παρασκευάζουν, μεταποιούν, παράγουν, συσκευάζουν, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διανέμουν, διακινούν ή διαθέτουν τρόφιμα και ποτά.
Η Bio Protection διαθέτει την τεχνογνωσία να σας υποστηρίξει στην εφαρμογή του HACCP στην επιχείρησή σας και να σας βοηθήσει να παρέχεται υπηρεσίες αυξημένης ασφάλειας και ποιότητας στον ευαίσθητο τομέα των τροφίμων.


Η αφοσιωμένη ομάδα των ειδικών μας είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο, έτοιμη να απαλλάξει αποτελεσματικά και άμεσα τον χώρο σας από ενοχλητικούς εισβολείς. Κανένα πρόβλημα με τα έντομα δεν είναι ούτε πολύ μεγάλο ούτε πολύ μικρό για εμάς ώστε να μην το αντιμετωπίσουμε με επιτυχία και διαρκή αποτελέσματα.
Με ειδικευμένο προσωπικό και με επιστημονική επίβλεψη σας προφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, 365 ημέρες το χρόνο. Η Bio Protection δεν υπόσχεται απλά την εξάλειψη του προβλήματος την εγγυάται.
Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.
